Ledige stillinger

På siden her kan du se de ledige stillinger, vi har slået op i Mariagerfjord Kommune. Du kan også læse, hvordan du søger job hos os. På de øvrige sider, som der er link til øverst på siden her, kan du læse mere om forskellige jobtyper, uddannelse med mere.

Søg job

Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" under selve stillingsopslaget

Når du søger job

Vi vil helst have, at du søger jobbet online. I jobagenten klik på "Send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, dit CV og relevant dokumentation. Har du ikke mulighed for at søge online, behandler vi naturligvis også ansøgninger, vi modtager som brevpost.

Mariagerfjord Kommune lægger vægt på at være en attraktiv arbejdsplads, og vi arbejder ud fra visionen om, at vores kommune skal være et godt sted at leve, bo og arbejde.

Jobagent

Vi behandler kun ansøgninger til stillinger, der er slået op, så vi opfordrer dig til at tilmelde dig vores jobagent herunder. Så får du automatisk en mail, hver gang der bliver opslået en stilling, der matcher dine ønsker.

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent

Uopfordrede Ansøgninger

Vi slår alle ledige stillinger op. Nogle stillinger opslår vi først internt, og kun vores egne medarbejdere kan søge interne stillinger.  

Hvis du overvejer at sende en uopfordret ansøgning, skal du vide, at vi kun ansætter medarbejdere, når en ledig stilling har været slået op. På den måde sikrer vi, at vores medarbejdere vælges blandt et bredt udvalg af interesserede ansøgere.

Der er enkelte undtagelser: Ved meget korte ansættelser og løse tilkaldevikarer kan vi ansætte uden opslag. Er du interesseret i at blive ansat som løs vikar eller lignende, skal du kontakte den arbejdsplads, hvor du gerne vil arbejde direkte.

Mariagerfjord Kommune
Nordre Kajgade 1
9500 Hobro
Tlf: 97 11 30 00
raadhus@mariagerfjord.dk
CVR 29 18 94 55
Læs tilgængelighedserklæringen